Ventilclima

Cilj tvrtke Ventilclima je ponuditi najprikladnija rješenja prema željenoj razini udobnosti i održivom ulaganju. Zahvaljujući snažnoj spremnosti u stalnom traženju zadovoljstva kupaca, Ventilclima je godinama razvijala inženjerski sustav koji se može industrijalizirati i proizvesti precizna rješenja u vrlo kratkom vremenu. Ventilclima vodi računa o razvoju i procesu proizvodnje proizvoda.

Centrifugalni ventilokonvektori - AIR

Kompaktni ventilokonvektor male dubine, koji je karakteriziran savršenom kobinacijom dizajna, učinkovitosti, performansi i najnižom emisijom buke svih vremena, što omogućava da se ovaj model uređaja stavi na vrh ljestvice. Uređaji su dostupni u 10 veličina i 4 verzije (M/MF/I/IF) s 3 ili 4 reda izmjenjivača topline za dvocjevne i četverocijevne sustave. Širok raspon regulatora temperatura i ostalih dodataka, omogućuje pružanje rješenja za sve zahtjeve ugradnje.

Kazetni ventilokonvektor - LIGHT

LIGHT je inovativna kazetna ventilokonvektora jedinica, koju karakterizira moderan i minimalistički dizajn, te savršena kombinacija visokih performansi, niske emisije buke, uz izrazitu jednostavnost ugradnje i održavanja. Kako bi se zajamčila savršena klimatska udobnost u grijanju i hlađenju, prednja ploča u ABS izvedbi dostupna je u tri različite konfiguracije, uključujući izvedbe s motornim žaluzinama ili ručnim žaluzinama.

Zidni ventilokonvektor - GALILEO

Savršeno okruženje, energetska učinkovitost, niska buka.
Rođen iz Ventilcliminog istraživanja i pouzdanosti, Galileo je nova zidna ventilatorska konvektorska jedinica u potpunosti razvijena i proizvedena u Italiji.
Smanjena debljina na samo 185 mm i vrhunska kombinacija materijala kao čelika za prednje kućište osiguravaju čvrstu konstrukciju s velikom fleksibilnošću i mogućnostima prilagođavanja, zajedno s savršenom linearnošću oblika.
Dostupno s ECM motorima s malom potrošnjom.

Rekuperatorske jedinice

Visoka učinkovitost i ušteda energije.
Serija izmjenjivača topline EBF-SHE/HHE razvijena je kako bi zajamčila ugodno i zdravo okruženje s ciljem maksimalne učinkovitosti, osiguravajući visoku uštedu energije i relativno smanjenje operativnih troškova.

Raspon se sastoji od 6 veličina za SHE / HHE seriju opremljenu asinhronim motorima i 8 veličina za SHE / HHE-ECM seriju opremljenu inovativnim motorima bez četkica. Jedinice su prikladne za horizontalnu ugradnju, s rasponom protoka zraka od 320 do 4700 m3/h i učinkovitošću povrata do preko 90%.

Udobnost i učinkovitost nove generacije.
DOUBLE-ECM za jednu jedinicu ima iznimno kompaktne veličine i debljine od samo 238 mm, dio toplinske oporabe s dijelom tretmana zraka koji je namijenjen zagrijavanju, hlađenju s odvlaživanjem i pravilnom filtracijom. Jamči rad u slobodnom način hlađenja i slobodno grijanje.

Top crossmenu