Klimagiel

Metalni perforirani kanali ili mlazni indukcijski difuzori predstavljaju širok raspon rješenja. Mogu biti izrađeni od različitih materijala ovisno o karakteristikama okoliša i primjeni, jamčeći dugotrajnu i pouzdanu uslugu.Oslanjajući se na princip visoke indukcije, metalni perforirani indukcijski kanali omogućuju optimalnu raspodjelu i cirkulaciju tretiranog zraka. Protok koji stvara zrak koji izlazi iz kalibriranih otvora, čija je distribucija kroz kanal pažljivo izračunata, daje optimalno miješanje primarnog i ambijentalnog zraka za maksimalnu udobnost. Savršena kalibracija i raspodjela mikroperforacija i/ili perforacija kroz cijelu dužinu metalnog kanala, zajedno s ispravnom veličinom promjera istih za kontrolu unutarnje brzine, osigurat će tiho okruženje prikladno za sve primjene.

Vrste metalnih perforiranih kanala:

Prikaz ovalnog oblika metalnog kanala:

Ovalni metalni kanali

Ovalni metalni kanal je elegantrno rješenje za primjene u prostorima gdje je potrebna niža ukupna visina od klasičnih kružnih kanala. Ovalni kanali se isporučuju u segmentima od 1 m.

Prednosti ovalnih kanala:

UŠTEDA NA VISINI - Jedinstveni ovalni oblik omogućuje uštedu na vidini do 50% više od kružnog kanala.

JEDNOSTAVNOST UGRADNJE - Korištenje novog sustava za zaključavanje KLIMA-PLUG, omogućuje se vrlo jednostavna i brza instalacija.

ESTETSKO RJEŠENJE - Difuzor je atraktivan, moderan i
može se lako integrirati u bilo koju strukturu.

ANTIKODENZACIJSKI UČINAK - korištenjem mikroperforacija na metalnom ovalnom kanalu, sprječava se stagnacija zraka i stvaranje kondenzacije.

Top crossmenu