Usluge

Inženjering/konzalting

Zahvaljujući bogatom radnom iskustvu (više od 30 godina) našim smo klijentima uvijek u mogućnosti ponuditi cjelovit prijedlog načina rješenja projekta. Ponosimo se rješenjima za objekte raznih namjena; prehrambena, tekstilna, farmacetuska i posebice IT industrija, potom poslovni centri, banke, javni uredi, aerodrom, bolnice, hoteli...
Vršimo izbor odgovarajuće opreme, nadzor nad izvođenjem u suradnji s izvođačem i puštanje uređaja u rad.

Isporuka

Isporuka uređaja u našoj ponudi je pouzdana i odgovara ugovorenom datumu isporuke.
Rashladni uređaji tvrtke RC Group isporučuju se u prosjeku od 4 do 6 tjedana od narudže, uređaji tvrtke Ventilclima u prosjeku od tjedan do deset dana, dok se tekstilni kanali tvrtke Texair isporučuju od 3 do 5 tjedna od narudžbe. Uređaje uvijek isporučujemo na dogovrenu adresu.

Montaža

Prema potrebi vršimo montažu svih isporučenih uređaja

Održavanje i servis

Naša certificirana mreža tehničke podrške na raspolaganju je klijentima 24 sata tokom cijele godine, čime jamčimo stručnu i brzu podršku u najkraćem roku.

Naš stručni tim svake godine odlazi u Italiju, u sjedište proizvodnog pogona naših partnera te tamo prolazi dodatno usavršavanje u rukovanju uređajima, kao i upoznavanje s novitetima u razvoju tehnologije klimatizacijske opreme.
Također, svake druge godine odlaze u Latviju, u sjedište tvornice Texair te prisustvuju seminarima o razvoju, montaži i održavanju tekstilnih kanala.

Rezervni dijelovi

Zahvaljujući kvalitetnoj i kontinuiranoj suradnji s partnerima, kao i s našim klijentima, u mogućosti smo u najkraćem roku ispručiti tražene rezervne ili dodatne dijelove.

Top crossmenu