Texair

Tekstilni kanali TexAir. Nazivi koji se u praksi koriste za tekstilne kanale su: tekstilni difuzori, platneni kanali i zračni kanali. Texair je tvrtka koja već dugi niz godina diljem svijeta radi u HVAC sektoru (grijanje, ventilacija, klimatizacija) i proizvodi zračne tekstilne kanale za distribuciju zraka. Tekstilni kanali dolaze u raznom spektru boja i nude idealno rješenje za grijanje i hlađenje prostorija. Pogledajte više na Texair

Instalacija kanala

Tekstilni kanali se isporučuju s cijelim ovjesnim materijalom za ispravnu instalaciju. 4 osnovna principa instalacije tekstilnih kanala koji su najzastupljeniji na tržištu, uz druge mogućnosti:

  • Instalacija preko jedne sajle
  • Instalacija preko dvije sajle
  • Instalacija preko aluminijskih vodilica
  • Instalacija kutnog kanala na zid i strop preko aluminijskih vodilica

Spektar boja

Materijali Tex-Lti i Tex-Sti su najrašireniji za većinu projekata. Dolaze u 12 različitih boja, premda su svijetlo siva i bijela boja najčešći odabir kupaca. Uz razni spektar boja, tvrtka Texair koristi inovativna rješenja za grijanje i hlađenje prostorije poput, servo motora s membranom.

Izbor oblika tekstilnih kanala

Tekstilni zračni kanali mogu biti različitih geometrijskih oblika, poput kružnih, polukružnih, segmentnih kao i trokutasti i pravokutni presjek. Zahvaljujući svom obliku zračni kanali mogu se prilagoditi svim zahtjevima koje kupac može imati. Tvrtka Texair jednako tako izrađuje spojne i prijelazne dijelove od tekstila, kako bi se pojednostavila ugradnja kanala.

Top crossmenu