Aertesi

Kao jedan od pionira u proizvodnji visokokvalitetnih ventilokonvektora talijanska tvrtka Aertesi jedan je od vodećih proizvođača na području Europe. Njihovi uređaji predstavljaju spoj kvalitete i dizajna, pouzdanosti i svestranosti. Proizvodni kapacitet premašuje 100.000 toplinskih izmjenjivača na godinu.

Tvrtka ITS je distributer i serviser uređaja tvrtke Aertesi

ZEFIRO - ventilokonvektor

Aertesi ventilokonvektori dostupni su u stropnoj i podnoj izvedbi, s jednostavnom instalacijom i uporabom.
Dostupne su konfiguracije za okomitu i vodoravnu ugradnju, AC i EC motori kako bi se mogli prilagoditi bilo kojem mjestu i površini.

VERZIJE:

  • VA - HA - Okomito i vodoravno s pomičnim rešetkama
  • VB - HB - Okomito i vodoravno s prednjim usisom zraka i filterom koji se može otvoriti
  • VL - HL - Vertikalna i horizontalna niska verzija

MODELI:

  • VC - VD - VE - VF Skrivena okomita s pomičnim usisom zraka
  • HC - HD - Skrivena vodoravna s pomičnim usisom zraka

AER Slim - ventilokonvektor

Elegancija, čisti oblici i uska  dubina čine ga savršeno uklopljivim u slijepe točke, kao i u obnovi prostora.
Razvijen tehnologijom istosmjernih motora, AerSlim radi s niskotemperaturnim generatorima (kondenzacijski kotlovi ili dizalice topline).

Novi AerSlim Evo iznimno je tiho rješenje dizajnirano da jamči dobrobit zdravog sna čak i u noćnom načinu rada

VERZIJE:

  • VB - HB - Okomito i vodoravno s maskom
  • VD - HD - Okomito i vodoravno bez maske

Kazetni ventilokonvektor - BREZZA

Nove kasetne ventilokonvektorske jedinice za ugradnju u spušteni strop sa zidnom kontrolom ili infracrvenim daljinskim upravljačem, potpuno prilagodljive u boji, u stilu ploče i prije svega u jednostavnoj regulaciji izlaznog protoka zraka.
BREZZA kazeta s Coanda učinkom također je dostupna s motorima bez četkica i valjano je rješenje za 2 ili 4 cijevne sustave. Ugodan dizajn prilagođava se najsofisticiranijim okruženjima u kojima su potrebe prostora i tišine glavna ograničenja.
KIT ventili i električna ploča postavljeni su na istoj strani radi lakše instalacije i održavanja.

Kanalne jedinice - SOFFIO I SOFFIO HP

Jedinice serije "SOFFIO" i "SOFFIO HP" idealne su za male centralizirane sustave klimatizacije, s raspodjelom zraka u prostorima preko posebnih kanala.

Novi asortiman proizvoda ima visinu od 300 do 375 mm i razvijen je s visokokvalitetnim komponentama, što olakšava instalaciju, pristupačnost i održavanje od strane krajnjeg instalatera.

Ventilatori velike rasprostranjenosti su dimenzionirani tako da osiguraju 70 Pa tlaka pri nominalnom protoku za SOFFIO jedinice i do 150 Pa tlaka i nominalnog protoka za SOFFIO HP. Uređaji SOFFIO i SOFFIO HP dostupni su s jednostrukim ili dvostrukim panelima, vodoravno ili okomito s motorima naizmjenične struje i EC. Uz osnovnu jedinicu nalazi se širok raspon dodatne opreme.

VERZIJE:

  • VD - Vertikalna verzija
  • HC - vodoravna verzija
Top crossmenu